Grey tones pervade interiors of Zhengzhou’s JHW store

Plaster, concrete and shiny steel merge to form the greyscale interiors of this menswear store in Zhengzhou, China, which has been designed by Atelier Tao+C. Set inside what Atelier Tao+C describe as a “banal” shopping centre, the JHW store has been designed to be an “austere, monochrome” space. To achieve an all-grey aesthetic, the studio […]

Atelier Tao + C uses wooden structure to divide U-shape Room in Shanghai

A plywood volume that contains sleep, study and bathing spaces adds structure to this unusually-shaped Shanghai apartment, which architecture studio Atelier Tao+C has recently overhauled. Fronted by a huge bay window that curves out from its front facade, the aptly named U-shape Room apartment has been overhauled to feature a multifunctional wooden volume that Atelier […]

UFC 240 Fight Live Reddit